



## **National Seminar Business Opportunities in Electric Vehicle Sector**

Programme Schedule\*

 $(3^{rd} March 2023)$ - 2.00 PM to 5.30 PM

Chief Guest: Shri Abhishek Prakash, IAS, CEO, Invest UP\*

Programme Moderator: Shri Dinesh Goyal, General Secretary IIA

<u>Time</u>	<b>Duration</b>	<u>Activity</u>	Guest/Speaker
02.00 PM- 02.30 PM	30min	Delegate Registration	-
02.30 PM- 03.00 PM	30min	Arrival of Chief Guest, Guest of Honour, Special Guests & Visit to India Solar & E-Vehicle Expo.	
03.00 PM- 03.10 PM	10min	<ul><li>Welcome,</li><li>Lighting of Lamp</li></ul>	By Chief Guest, President, Sr V P,General Secretary, Treasurer and Seminar Convener
03.10 PM- 03.15 PM	5min	Introduction of the Seminar programme for the day	Shri Tariq Hasan Naqvi Convener, National Seminar on E-Vehicle
03.15 PM- 03.35 PM	20min	Electric Vehicles: Current Technology and Futureadvancement	Dr. B.R. Singh, Director General- School of Management Sciences & Member- State Advisory Committee UPERC,
03.35 PM- 04.00 PM	25min	<ul> <li>Electrical Vehicle Policies &amp; incentives for users and business setup.</li> <li>Implementation of Electrical Vehicle Policies &amp; Incentives.</li> </ul>	<ul> <li>Representative of Invest U.P*</li> <li>Sh. CB Singh, IAS, Transport Commissioner, UP.</li> </ul>
04.00 PM- 04.20 PM	20min	Advancements in Battery Technologies for Electric 2/3/4 wheelers and Renewable Energy based Charging Infrastructure	Shri P.K.Sood, Chairman, Regnant Energy Solutions
04.20 PM- 04.40 PM	20min	Business Opportunities in E- Vehicle Sector	Prof Jayotsna Singh, Director, Center for Renewable Energy, Lucknow University.
04.40 PM- 04.50 PM	10min	Open House / QA Session	

04.50 PM-	10min	Summarizing Seminar Proceedings	Shri Neeraj Singhal,		
05.00 PM			Sr Vice President IIA		
05.00 PM-	10min	Address of President IIA	Shri Ashok Kumar		
05.10 PM			Agarwal		
05.10 PM-	10min	Address by Chief Guest	Shri Abhishek Prakash, IAS,		
05.20 PM			CEO Invest UP		
05.20 PM-	10min	Presentation of Memento to the	Shri Alok Agarwal,		
05.30 PM		Speakers & Vote of thanks	Treasurer IIA		
<u>High Tea (5:30 PM)</u>					
*INVITED					